Skijanje.hr

OPREMA

»

ODRŽAVANJE

30.11.2011.      

Autor: Goran Razić


 

Mah Sport - Varaždin

Jedan od rijetkih potpuno opremljenih ski servisa na području Varaždinske županije. Mah Sport u sezoni nudi kompletnu uslugu: servis, najam, prodaju te zamjenu opreme po sistemu staro za novo

Samo 10-ak minuta šetnje od centra Varaždina nalazi se trgovina i servis skijaškom opremom. Jedan od rijetkih koji svoju ponudu bazira isključivo na skijanju i snowboardu te ne nudi, poput mnogih, bicikle, motore i ostale cjelogodišnje sadržaje. 

-.--.- 

Mah Sport nalazi se u obiteljskoj kući u Kumičićevoj ulici te je odlično pozicioniran za ljude koji dolaze automobilom. Na stotinjak kvadrata prostora nalazi se vrlo dobro opremljen servis, a jamstvo kvalitete servisiranih skija su i tri stroja kojima se svakodnevno koristi glavni serviser i vlasnik servisa. Od 2000. godine, od kada je servis u radu, prodefilirali su mnogi strojevi, a danas su na raspolaganju Montana stroj za tuning i brušenje rubnika, zatim Wintersteiger za brušenje klizne plohe na skijama i snowboardima te Montanina mazalica, koja se brine za ravnomjerno nanošenje Tokovih voskova. 

-.--.-

Standardna postavka stroja za brušenje rubnika je 0,5 stupnjeva za bazu te 88 stupnjeva za side edge, no po dogovoru moguće su i drugačije postavke. Puna cijena ski servisa iznosi 130 kn za mali servis te 170 kn za veliki servis. Za one, pak, izbirljivije tu je i rukom rađeni servis, koji stoji 250 kn. U tom slučaju dobiva se uređenje po vlastitoj želji te fini tuning za one najzahtjevnije.

Mah Sport u svojoj ponudi ima i bootfitting, koji se radi strojno, prema željama klijenata (slika u galeriji).  

-.--.-

Za one koji nemaju svoju opremu Mah Sport nudi i najam opreme. U najmu se nalazi 350 pari skija svih veličina, marki i klasa. Na raspolaganju su i buce te dječja oprema, za koju je moguće dogovoriti i tzv. "trajni najam", odnosno moguće je svake godine, uz sitne nadoplate mijenjati kompletnu dječju opremu. 

Oni koji ipak više vole novu opremu tu je i trgovina. Određeni broj skija različitih marki poput Atomica, Voelkla ili pak Blizzarda čeka svoje vlasnike, dok su također u ponudi i skijaška odijela marki Voelkl, O'Neil, Nordica, Brugi i sl. Od sezone 11/12. u ponudi Mah sporta je i oprema marki Fischer, Bolle, Smith, Salice, Vist i Casco.

Ukoliko ste iz Varaždina ili okolice, ovaj ski servis je svakako nešto za što morate znati, dok ćete kvalitetu odrađenog posla morati procijeniti sami.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4067240
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr