OPREMA

»

ODRŽAVANJE

28.11.2008.      

Autor: Vjeran BaranovićCijene su važeće za sezonu 08/09 

Top servis - Zagreb

Iako geografski ne spada u Zagreb, ovom Čučerskom ski servisu gravitira istočni dio grada, a novost je i dostava, koja bi mogla zainteresirati i stanovnike ostalih dijelova grada.

Oni koji poznaju Čućerje lagano će naći Top servis, dok za one koji idu u taj kraj prvi puta savjetujemo da pogledaju kartu na službenoj web stranici Top servisa, koja će vas dovesti do ovog servisa.

Gospodin Luka Ćorković, vlasnik servisa, koji  je proveo 17 godina u Švicarskoj, radeći kao serviser, otvorio je ovaj servis 2002. godine. On je jedini stalni djelatnik servisa i radi tijekom cijele godine. U zimskom periodu je zaposlena još jedna ili najviše dvije osobe, ovisno o količini posla.

Top servis se sigurno ističe od ostalih po pitanju mehanizacije. Naime, kako je vlasnik radio 17 godina na raznim strojevima za servis skija, a po zanimanju je mehaničar, došao je na ideju napraviti ni manje ni više nego vlastiti stroj (!). Uzeo je sve najbolje iz raznih strojeva te je nadomjestio nedostatke. Od projekta do cjelokupne izrade, sve je djelo g. Ćorkovića, koji tvrdi da je njegov stroj još precizniji od "serijskih". Servis se radi kombinacijom ručne i strojne obrade skija. Stroj radi obradu klizne plohe uz pomoć kamena te radi obradu rubnika dijamantom.

Standardni postranični kut je 89 stupnja, dok je kut uz kliznu plohu 0.75 stupnja. Na zahtjev klijenta kutevi se mogu mijenjati bez ikakvih problema. Također, klijentu je omogućen izbor strukture kakvu želi, finiju ili grublju. Na ovome vrlo zahvalnom "home made" stroju moguće je podjednako kvalitetno raditi servise svih modela skija (malih i velikih), te snowboarda. Popunjavanje i sanacija klizne plohe radi se ručno.

Nakon napravljenog servisa skija ide na završnu obradu voskom. U servisu se koriste najčešće univerzalni voskovi. Voskanje se radi uvijek ručno, a ako mušterija želi neki drugi vosak to također nije problem, samo je potrebno ranije napomenuti.

I po cijenama je servis specifičan. Ne postoji klasična podjela na "mali" i "veliki" servis, kako smo naviknuli kod većine servisa. Svaki servis je potpun te iznosi 100 kuna. Ukoliko ima puno posla oko krpanja onda je cijena 120 kuna, ali s tom informacijom je klijent upoznat po dolasku. Ono što će sigurno razveseliti mnoge koji ne žive blizu Top servisa je informacija da od 01.12. kreće usluga dostave skija. Cijena dostave je 30 kuna. Za više od 3 para skija usluga je gratis te vrijedi za cijelo područje grada Zagreba.

Stroj za bootfitting Top servis još ne posjeduje, ali je u planu njegova nabavka, vjerojatno tek sljedeće sezone. Osim servisa Top servis u ponudi ima i iznajmljivanje skijaške opreme za odrasle i djecu, te prodaju rabljene opreme za djecu i odrasle.

Riječ je o obiteljskom servisu, s unikatnom opremom i mehanizacijom, uz koju ide nezaobilazna dorada rukom. Popularne cijene, dostava skija te iskustvo djelatnika servisa mogli bi biti dovoljni razlozi za odabir upravo ovoga servisa.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 152120
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr