OPREMA

»

ODRŽAVANJE

08.12.2011.      

Autor: Goran Razić 

Experience - Matulji

U Matuljima pored Rijeke od 2004. godine u radu je ski servis i trgovina Experience. Ljeti trgovina i servis biciklističke opreme zimi nudi ski servis i prodaju većinom Rossignol skijaške opreme.

Ski servis, u kojem za vrijeme najfrekventnijih dana rade četiri čovjeka, tijekom zime odradi oko 1.500 servisa. Dobar rad od nedavno bi trebao biti još bolji, a najbolji dokaz tome je i potpuno novi stroj koji djeluje u servisu. Riječ je o Reichmannovom "DTS-U pro" stroju, koji potpuno automatizirano odrađuje nekoliko radnji odjednom (brušenje rubnika i tuning, nap.a.). Osim navedenog servise odrađuju još i stroj s kamenom i brusnim papirom, koji služi za poravnavanje plohe i izradu strukture te mazalica za vosak. 

-.--.-

Sa svom ovom opremom, uvjeravaju nas u Experienceu, čekanja na servis nema. Drugim riječima, čak i za vrijeme najvećih gužvi skije su gotove najkasnije drugi dan, a ponekad i isti dan. Svaka skija prolazi detaljan pregled od strane servisera, kako bi bili uočeni eventualni nedostaci. 

Standardne postavke stroja su 88º za postranični rubnik te 0,75º za bazu. Upravo ta postavka, koja se na zahtjev može mijenjati, je tvornička preporuka Rossignola te se sukladno tome uređuju i sve skije. 

Valja spomenuti kako trgovina nudi vrlo dobar asortiman ovog francuskog proizvođača skijaške opreme. Tako se osim skija i pancerica mogu pronaći i skijaški štapovi, odijela te ostala periferija. 

-.--.-

Cijene servisa su standardne. Odnosno 140 kn iznosi mali servis dok je 160 kn veliki. Tzv. race servis stoji 250 kn i na zahtjev stranke odradit će se potpuno ručno poštujući želje skijaša. Cijene servisa snowboarda su istovjetne servisu skija. 

Ove cijene jedino ne vrijede za pripadnike skijaških klubova i učitelje skijanja, koji imaju pravo na popuste. Popust vrijedi i za Skijanje.hr članove, koji ostvaruju 15% popusta ukoliko isprintaju kupon koji se nalazi u članskom kutku. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 2476
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr