04.02.2015.      

Autor: Ski Frankie

 

Ski Frankie - servis br. 1 u Hrvatskoj, provjerite zašto

Poznati ski servis u Samoboru već dugi niz godina glasi kao najbolji u Hrvatskoj. To potvrđuju i ankete čitatelja Skijanje.hr-a. Ski Frankie je servisirao skije svjetskog prvaka, a sada mogu i vaše.

Ivica Franjko bio je dugogodišnji serviser Ivice Kostelića, te je svojim radom dao veliki doprinos Ivičinim rezultatima. Sada, nakon završetka karijere u reprezentaciji Frankie radi jedan od najboljih servisa u zemlji. Pogledajmo što se sve nudi.

Servis se radi na novim strojevima marke Wintersteiger, a od nedavno u pogonu je i najnoviji i najtočniji stroj, model Hr Wintersteiger Finish Shuttle 3C, izuzetno velikog kapaciteta i preciznosti. Cijene servisa se kreću od 90 kn za mali servis, 130 kn za srednji servis i 160 kn za veliki servis.

-.-Ski Frankie, frenki-.-

Osim servisa u ponudi je i respektabilan najam skijaške opreme. U rentu se trenutno nalazi oko 1200 pari skija i pancerica te oko 1000 pari štapova, 600-tinjak kaciga i sl. Osim redovnih modela, moguće je iznajmiti i najnovije modele marki Elan i Rossignol.

Za stranke iz Zagreba, kojima je Samobor malo van ruke, Ski Frankie je organizirao i potpuno besplatnu dostavu skija na području cijelog Zagreba.

No priča ovdje je prestaje. Ovaj vrlo povoljan omjer cijene i kvalitete za servis skija moguće je učiniti još dodatno povoljnijim, jer popust od 15% na servis skija ostvaruju svi članovi magazina Skijanje.hr (uz predočenje članskog kupona, kojeg je nakon ulogiravanja moguće isprintati u članskom kutku), a isto toliki popust ostvaruju i kupci na Tifon benzinskim postajama. Kupci s Tifona ostvaruju i 10 % popusta na najam opreme u Ski Frankieju.

-.-Ski Frankie, frenki-.-

Ski Frankie nije zaboravio niti na učitelje skijanja, demonstratore, studente Kineziološkog fakulteta te aktivne natjecatelje, koji ostvaruju čak 30% popusta na ski servis i najam skijaške opreme.

Ukoliko se pak uživo želite uvjeriti u kvalitetu servisa i ponudu Ski Frankieja, svakako svratite do Samobora, ako ništa drugo onda da vidite novouređeni prostor te da probate jednu od najboljih domaćih viljamovki na ovim prostorima.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 127743
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr