SKIJALIŠTA

»

BIH

26.11.2015.      

Autor: Skijanje.hr

 

Kreće sezona u BIH

Kupres i Vlašić prvi otvaraju svoje staze u BIH. Posljednjih dana u prosjeku je palo oko 40 cm snijega.

Službeni početak skijaške sezone na Kupresu (naslovna slika) je 29.11., a prvog dana ski karta će biti na 50% popusta, dok će prvi korisnici sjedežnice i vučnice u novoj sezoni biti nagrađeni s besplatnim dnevnim skipassom. U Kupresu je do sada palo oko 45 cm snijega.

Prema pisanju portala BHski.ba, ali i portala Vlašić Live, u subotu počinje sezona skijanja i na Vlašiću (slika dolje), gdje je do sada palo oko 35 cm snijega. U radu će biti liftovi Babanovac i Markovac.

-.--.-

Jahorina putem službenih priopćenja, ali i društvenih mreža, javlja kako je krenula sa zasnježenjem skijališta. Trenutno na stazama ima oko 20 cm snijega, što još uvijek nije dovoljno za start sezone, no ukoliko minusi potraju, start sezone se očekuje vrlo brzo. Možda već nakon vikenda. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 154404
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr