SKIJALIŠTA

»

BIH

08.02.2014.      

Autor: Skijanje.hr

 

Jahorina i Bjelašnica s otvorene 3 žičare

Zima koju ćemo vrlo brzo svi zaboraviti donijela je južinu i na BIH skijališta. Tek Jahorina i Bjelašnica nude skromno skijanje.

Na Bjelašnici je trenutno 51 cm snijega a u radu je samo sjedežnica X. Ostale žičare trenutno nisu u funkciji. Na Jahorini je situacija malo bolja. Trenutno su u radu dvije šesterosjedežnice, Skočine i Ogorjelica 1. Na skijalištu ima samo nekoliko centimetara snijega, a kao što se vidi iz dostupnih webcamova južina je učinila svoje.

-.--.-

Prema pisanju portala BHSki Vlašić i Kupres trenutno nisu u radu. Nakon nekoliko otvaranja sezone trenutno snijega na stazama gotovo da i nema te skijališta željno očekuju nove snježne padaline.

-.--.-

BIH će svakako po lošem pamtiti ovu skijašku sezonu, u kojoj se ukupni broj skijaških dana ove sezone na većini skijališta može svesti na broj manji od mjesečnog prosjeka. Nadamo se da zima nije još sve rekla.   

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 572698
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr