SKIJALIŠTA

»

BIH

12.03.2014.      

Autor: Skijanje.hr
Foto: Mario Iličić, arhiva Skijanje.hr 

 

Jahorina: Natječaj za gradnju novih staza

Olimpijski centar Jahorina raspisao je natječaj za dodatno proširenje skijališta. Vlasnik skijališta očekuje najpovoljniju ponudu za izradu projekta koji bi osigurao oko 15 novih skijaških staza.

Prema pisanju BHski portala na Jahorini je i dalje živo. Upravo je raspisan natječaj za izradu glavnog projekta skijaških staza, a kojim se očekuje izgradnja deset natjecateljskih i pet rekreativnih staza. Time bi skijaški centar dobio dodatnih 25 km staza što bi mu osiguralo titulu najvećeg skijališta u BIH, ali i u regiji.

Jedan od glavnih uvjeta je da izgrađene staze zadovoljavaju FIS standarde, što će uvelike doprinijeti mogućnosti dobivanja organizacije brojnih skijaških natjecanja u budućnosti. Isto tako, zanimljivo je spomenuti kako bi ovaj projekt, nakon dovršetka, trebao povećati broj staza za čak 150%. S trenutnih 10 skijaških staza skijalište bi naglo zakoračilo u rang srednje velikih skijališta s ukupno 25 najmodernijih skijaških staza za alpsko skijanje. 

-.-Mario Iličić-.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 12946
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr