SKIJALIŠTA

»

BIH

25.01.2012.      

Autor: Goran Vukelić 

Snijeg pomogao BiH skijalištima

Dobri skijaški uvjeti na bosansko-hercegovačkim skijalištima.

Snježna fronta koja je i u Hrvatskoj donijela snježne padaline u višim krajevima, pomogla je skijalištima u Bosni i Hercegovini. Podebljala je snježni pokrivač, a vremenska prognoza obećava još snijega u narednim danima. Na Bjelašnici i Jahorini bi tako do kraja tjedna trebalo pasti još oko 30 cm snijega, na Kupresu oko 10 cm, a na Vlašiću oko 5 cm snijega.

Na Jahorini trenutačno broje 90 cm snijega, a u pogonu su praktički sve žičare osim dvosjedežnice Poljice. Bjelašnica ima između 80 i 120 cm snijega, a rade ski liftovi K1, BX, BY, heliodrom i trosjedežnica. Moguće je i noćno skijanje. Susjedni Igman mjeri između 58 i 70 cm snijega, a u funkciji je dvosjedežnica i baby liftovi.

Na Vlašiću je snježni pokrivač debeo 58 cm, a skijalište je u pogonu. Čajuša na Kupresu ima oko 30 cm snijega, a za skijaše rade dvosjedežnica i četverosjedežnica.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 180847
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr