04.02.2015.      

Autor: Skijanje.hr

 

Odlični uvjeti za skijanje i u BIH

Uvjeti za skijanje su i u Bosni i Hercegovini iznimno dobri. Sva skijališta su u funkciji i spremna dočekuju skijaše i bordere.

U BIH je situacija odlična. Prema informacijama iz ureda za odnose s javnošću ski centra Jahorina, na skijalištu je trenutno oko 140 cm snijega i sve staze su uređene. Budući da vladaju niske temperature sustav zasnježenja svakodnevno dodatno zasnježava staze, ne bi li snježna podloga bila čim otpornija i dugotrajnija. U fotogaleriji donosimo aktualno stanje na dan 03.02.

Svi koji uskoro planiraju put BIH skijališta svakako neka provjere situaciju na skijalištima na novom web portalu http://beta.ski.ba. Osim trenutnog vremena i temperature, portal nudi i informaciju o broju žičara koje su u funkciji te sliku sa Bjelašnice i Jahorine, a uskoro i Igmana i Vlašića.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4518482
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr