22.12.2011.      

Autor i foto: Mario Iličić

 

Otvaraju se BiH skijališta

Iako se snijeg o koje smo pisali prije 2 tjedna nije uspio zadržati, novo napadali snijeg, koji je zabijelio BIH planine proteklih dana, omogućuje start nove skijaške sezone.

Točnije rečeno sezona je startala već u ponedjeljak, skijanjem na Rujištu kod Mostara, a slijedilo ga je i skijalište Kozara, gdje je jučer također startalo skijanje, i to noćno.

Bjelašnica (naslovna slika) sa svojih trenutnih 60 - 80 cm snijega svoje staze otvara u subotu i to s besplatnim skijanjem od 9 do 14 sati. Moći će se skijati i na Igmanu, gdje ima oko 40 cm snijega. Nakon samog otvorenja moći će se skijati i na noćnom skijanju u periodu od 17:30 do 20:00 sati.

Jahorina trenutno broji 30-ak cm snijega i uz dodatno zasnježenje će u petak 23.12. otvoriti Baby lift, Poljice i Skočine. Za sve skijaše i bordere prvog dana sezone bit će besplatno skijanje za sve.

Na Kupresu na Čajuši ima oko 35 cm snijega te je također u pogonu snježna artiljerija koja je omogućila otvaranje sezone 24.12. Sa skijališta poručuju kako na sam Božić (25.12.) skijalište neće raditi, no nastavak sezone predviđen je za 26.12.

Vlašić zasada ima samo 10 cm snijega i s obzirom na to trenutno nije predvidivo otvaranje skijaške sezone. No usprkos tome sutra počinje manifestacija pod nazivom "Ski opening & Šankanje“ o kojemu smo također nedavno pisali.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4717997
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr