SKIJALIŠTA

»

BIH

07.12.2012.      

Autor: Goran Razić 

Jahorina, Kupres, Bjelašnica - svi čekaju novi snijeg

Bosansko hercegovačka skijališta u niskom su startu. Nekoliko desetaka centimetara snijega od prošlog vikenda uz obilniju količinu koja se očekuje predstojeći vikend, trebalo bi biti dovoljno za start sezone.

Kako saznajemo s Jahorine sezona bi trebala startati možda već ovaj vikend, no puno je izglednije da će se žičare upaliti tokom sljedećeg tjedna. Točna informacija će biti poznata ovih dana. Slična stvar je i na Vlašiću koji također očekuje nove padaline i sukladno tome će odrediti start sezone. No start ne bi trebao biti kasnije od 15.12.

Prema pisanju portala BHski.ba na Bjelašnici topovi rade već nekoliko dana i skijalište čeka nove količine prirodnog snijega, dok Kupres planira otvaranje vjerojatno već nakon ovog vikenda, odnosno čim do kraja pripreme skijaške staze.   

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 272644
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr