PROIZVOĐAČI

»

FISCHER

11.04.2012.      

Autor: Goran Vukelić 

Jean-Baptiste Grange stopama Ivice Kostelića

Francuski slalomaš prešao na Fischerove skije.

Nakon što je cijelu svoju skijašku karijeru proveo na Rossignolovim skijama, Jean-Baptiste Grange je u 27. godini odlučio promijeniti dobavljača. Odlučio se za Fischerove skije, a vjernost je potpisao na dvije godine. Zanimljivo, u 27. godini za Fischer je svojedobno potpisao i Ivica Kostelić kojemu je ta promjena donijela ponovni slalomski procvat.

"Približavam se drugoj polovici svoje karijere i želim iskušati nešto novo", pojasnio je Grange. "Dugo nisam skijao tako dobro kao na testovima materijala, posebno veleslalom. Skije su izvanredne, a moj cilj je biti na razini najboljih u obje tehničke discipline."

Na Fischeru bi Grange tako trebao skijati sljedeće godine na Svjetskom prvenstvu gdje brani slalomsko zlato iz Garmisch-Partenkirchena 2011. te na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014. Prošle ZOI 2010. je propustio zbog ozljede. Francuski slalomaš će sa skijanjem na Fischeru ipak morati pričekati budući da ga najprije očekuje operacija koljena te tek potom povratak na snijeg.

"Opet ću početi trenirati krajem ljeta. Planiram se vratiti utrkama u Leviju", otkrio je Francuz.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Recenzije

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 328407
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr