PROIZVOĐAČI

»

FISCHER

24.04.2013.      

Autor: Goran Razić 

Fischer skije 13/14

Promjene u race klasi, (tehnološke) promjene u Progressor liniji, malo faceliftinga i Fischer je spreman za novu sezonu. Pogledajmo što su Austrijanci pripremili za drugu godinu.

Ekskluzivna C-Line linija Fischerovih skija i dalje je prisutna u ponudi za sezonu 13/14. Riječ je prije svega o najjačim i dizajnom najekstravagantnijim skijama u ponudi Fischera koje proporcionalno prati i cijena u maloprodaji. Ono što još svakako valja izdvojiti su promjene u race segmentu. Naime, iz palete race modela uklonjeni su modeli Superrace RC i SC, ali je zato proširena ponuda modela Superior, koji i ove godine, ali u ponešto pojačanom sastavu predstavlja "wannabe" race skije namijenjene vrlo dobrim skijašima, no ipak nudi razumnu težinu i tvrdoću. 

Tako su u race klasi i dalje u ponudi RC4 Worldcup RC, ali i slalomski mu pandan model RC4 Worldcup SC (slika dolje). Iza njih su se smjestili modeli RC4 Superior PRO te RC4 Superior RC i RC4 Superior SC. 

-.--.- 

Progressor linija je ove godine obogaćena i rocker tehnologijom, a u ponudi su četiri modela, od najjačeg modela Progressor 900, Progressora 800 (slika dolje), Progressora 700 sve do najslabijeg modela Progressor 600. 

-.--.- 

Ženske skije također nude četiri modela jednostavnog i decentnog dizajna. Tu su Ivory My Style, Trinity My Style (slika dolje), Exhale My Style i Pure MyStyle. 

-.--.- 

Skijašice željne parka i powdera vrlo vjerojatno će izbjeći gore spomenutu seriju skija te će radije pogledati u seriju Koa, namijenjenu upravo za njih. Koa nudi čak 7 modela skija označenih po širini struka. Tu su Koa 110 My Style, Koa 100 My Style, Koa 88 My Style, Koa 84 My Style, Koa 80 My Style (slika dolje), Koa 75 My Style i Koa 73 My Style. Za razliku od onpiste ženskih modela, kod Koe je dizajn vrlo živ i prepun prikladnog šarenila. 

-.--.- 

Sve popularniji Allmountain segment već nekoliko sezona za mnoge predstavlja best buy opciju. Fischer je toga svjestan te u svom segmentu Motive nudi 5 modela različitih tvrdoća i širina struka. Najjači i najširi je model Motive 86, kojeg slijede Motive 80, Motive 76, Motive 74 te prošle godine predstavljen Motive X. 

-.--.- 

Kombinatorac Hybrid je i dalje tu. Svi koji žele uz jedan mali "klik" prijeći sa staze u dubok snijeg moći će izabrati također između 5 modela. Od najjačeg modela Hybrid 9.5, preko sredine ponude koju sačinjavaju Hybrid 8.5 TI, Hybrid 8.5 (slika dolje), Hybrid 7.5 do entry level modela Hybrid 7.3. 

-.--.- 

Freeride segment i dalje predstavlja već dobro poznata Watea s ponudom 4 modela od Watee 106, Watee 98, Watee 96 (slika dolje) do Watee 84, gdje broj označava širinu struka. Skijaši koji su pak skloni backcountry vožnji, ali i parku neka svakako pogledaju Fischerov freeski segment koji nudi modele Big Stix 122, 110 i 100 (slika skroz dolje). 

-.--.- 
-.--.- 

Za sve željne avanture u ponudi su i turne skije te čitava paleta junior skija imenom i dizajnom rađena po uzoru na modele za odrasle.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Recenzije

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 329005
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr