PROIZVOĐAČI

»

K2

01.11.2004.      

Autor: Ante Pašalić 

McConkey i K2

Big Mountain Ski Legenda Shane McConkey prešao u K2

Legende su se stvarale na K2 skijama više od 40 godina i vrijeme je da se doda još jedno ime na tu listu, Shane McConkey.

U utorak, Shane je potpisao ugovor sa ski brandom K2. Shane će voziti i promovirati najnovije K2 skije, kacige i štapove te će aktivno biti uključen u proizvodnju K2 Apache freeride skija.

McConkey se pridružuje K2 legendama kao što su Glen Plake i Seth Morrison sa ostatkom ekipe Pep Fujas, Mark Abma, Chris Turpin i Rory Silva.

McConkey ima poduži popis životnih uspjeha i dostignuća na skijama, uključujući X games i Gravity games, nagrade ESPN, Freeze i Powder magazina, ali najzaslužniji su filmske scene zbog kojih je nastao McConkey kult.

www.k2skis.com

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 2671185
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr