PROIZVOĐAČI

»

HEAD

17.05.2011.      

Autor: Matija Kralj

Photo: Goran Razić

 

Görgl ostaje na Headu

Elisabeth Görgl povukla je sasvim logičan potez, i nakon najuspješnije sezone svoje karijere odlučila je produžiti ugovor sa svojim dosadašnjim dobavljačem skijaške opreme.

Aktualna svjetska prvakinja u spustu i superveleslalomu povodom potpisa produžetka ugovora zaključno sa ZOI u Sočiju 2014. izjavila je sljedeće:

"U fazi sam svoje karijere u kojoj uistinu više ne tražim eksperimente.

Imam puno povjerenje u svoju dosadašnju opremu, i cijeli tim koji radi sa mnom. I nadalje želim što snažnije napadati kvalitetne rezultate u Svjetskom kupu, a i imat ću zaista što i za braniti na za mene domaćem Svjetskom prvenstvu u Schladmingu 2013. A godinu dana potom uslijedit će ZOI u Sočiju.

Za sve ove izazove potrebne su mi stvarno brze skije. A čemu išta mijenjati, kada je i više nego jasno da ih već sada imam".

Šef natjecateljskog pogona Heada, Rainer Salzgeber, dodao je kako 'Liz' Görgl smatra velikom profesionalkom. Te kako se ujedno nada da bi ona, sukladno svojim mogućnostima, u idućoj sezoni mogla čak biti i ozbiljnom kandidatkinjom za napad na ukupnu pobjedu u Svjetskom kupu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 292694
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr