PROIZVOĐAČI

»

HEAD

12.04.2010.      

Autor: Goran Vukelić 

Head "vabi" Svindala, Raicha i Ligetyja

Svindal i Raich odradili testove Head skija, moguć prelazak s Atomica.

Prema informacijama koju su procurile iz Heada čini se da ovaj austrijski proizvođač skija traži nove "manekene" za svoje modele. Naime, Aksel Lund Svindal (naslovna fotografija) i Benjamin Raich su po završetku sezone odradili nekoliko dana testiranja Headovih skija i, kako priznaju, impresionirani su kvalitetom materijala.

-.-Skijanje.hr-.-Svindalu i Raichu ovog ljeta ističu ugovori s Atomicom tako da postoji opcija po kojoj bi ova dva rivala krenula stopama Bodea Millera i Hermanna Maiera koji su također s Atomica svojevremeno prešli na Head. Raich (desno) je, pored Heada, testirao materijal još dvaju proizvođača. Head je potvrdio kontakte s ovom dvojicom skijaša, a zainteresirani su da u svoj tabor dovedu i Teda Ligetyja. Skijašku bi trojku opremili sa skijama, vezovima i pancericama iz svoje tvornice.

Head je odlučan u namjeri da ojača svoju poziciju u muškom dijelu Svjetskog kupa kao što je to već učinio kod skijašica gdje na skijama iz Kennelbacha pobjeđuju Lindsey Vonn, Maria Riesch, Anja Paerson i Šarka Zahrobska. Kod skijaša su im glavne uzdanice Bode Miller i Didier Cuche, obojica pri kraju karijere pa tako Head traži nove zvijezde. Situacija oko materijala na kojima će Svindal i Raich skijati u narednoj sezoni bi se trebala rasplesti u narednih nekoliko tjedana, a ovih bi dana obojica trebala odraditi rundu pregovora i s Atomicom.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 2809016
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr