PROIZVOĐAČI

»

HEAD

18.05.2008.      

Autor: Matija KraljPhoto: M. Larsson, Head  

Na Headu i Markus Larsson

Kako bi svoj "pečat" na švedskom tržištu, nakon angažiranja Anje Paerson još malo dodatno osnažili, u Headu su se odlučili i na potpis ugovora s Markusom Larssonom.

Iskusni 29-godišnji Šveđanin, dvostruki slalomski pobjednik na utrkama FIS Svjetskog kupa, na Head prelazi sa skija marke Atomic.

A od nove suradnje, baš kao i svi skijaši uvijek, očekuje i svoj novi kvalitativni rezultatski iskorak prema naprijed. Prvo u nadolazećoj sezoni Svjetskog prvenstva, a potom i na Zimskim olimpijskim igrama u Vancouveru 2010.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 50595
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr