PROIZVOĐAČI

»

HEAD

02.06.2007.      

Autor: Tomislav SeljanPhoto: Bode Miller, Zoom Agence 

Head podržao Bode Millera

Nakon odluke da ubuduće u FIS Svjetskom kupu nastupa neovisno od američkog ski tima, Bode Miller dobio bezrezervnu podršku iz Heada, na čijoj se opremi natječe.

U priopećnju za javnost Head Skis ističe kako je Bode Miller dio njihova uspješnog tima te su u ovom, za Millera teškom razdoblju, bili u stalnom kontaktu, kako bi ga u potpunosti podržali u njeogovoj odluci. Također odbacuju navodne glasine o Millerovom razmišljanju da promijeni državljanstvo ili da se povuče iz sporta.

"Slažemo se s Bodeovom odlukom da više ne prihvaća pravila koja mu nameće Američki skijaški savez. Upravo je neovisnost ono što sportaša čini uspješnim i zato ćemo mu ponuditi na raspolaganje sva svoja sredstva. U našem natjecateljskom timu vlada posebno ozračje. Dok se uspjesi bez sumnje dovode u vezu s kvalitetom materijala, naša je dužnost, uz kvalitetan materijal, svakom pojedinom natjecatelju pružiti i najveću moguću podršku u svakom pogledu. Zato sada, više nego ikada, Bode Miller, kao neovisan skijaš, može Headov natjecateljski tim smatrati svojim drugim domom.", riječi su Rainera Salzgebera, direktora Headovog natjecateljskog odjela.

Salzgeber je dodao i kako će nastojati, u cilju zadržavanja kontinuiteta, produžiti suradnju s Millerom i nakon proljeća 2008. g., a kada Amerikancu ističe sadašnji ugovor s Headom.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 160770
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr