PROIZVOĐAČI

»

HEAD

27.04.2006.      

Autor: Matija KraljPhoto: Didier Cuche, arhiva www.didiercuche.ch 

Nova pojačanja u Headovom teamu za Svj. kup

Nakon potpisivanja ugovora s Bode Millerom, Head je u svoje redove uspio dovesti i dva provjerena švicarska imena...

Od iduće sezone uz Bode Millera, Johanna Gruggera i Marca Büchela na Headu će voziti i Didier Cuche te Ambrosi Hoffmann. Cuche na Head prelazi s Atomica, dok Ambrosi Hoffmann napušta skije Stöckli.

Istovremeno, objavljeno je i kako švicarska reprezentativka Fränzi Aufdenblatten također od iduće sezone mijenja svog dobavljača opreme te nakon dugogodišnjeg nastupanja na Salomonu sada prelazi na Rossignol.

Prelascima natjecateljica i natjecatelja iz Svjetskog kupa sa skija jednog proizvođača na nove skije za sada se tako još uvijek ne nazire kraj, no takav neobično veliki broj prelazaka u odnosu na prijašnje dvije do tri sezone baš i ne treba čuditi, uzme li se u obzir da sa startom iduće sezone starta ipak i novi četverogodišnji olimpijski ciklus te se većina okončanih ugovora sada zamjenjuje novima.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 2417292
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr