PROIZVOĐAČI

»

HEAD

20.06.2007.      

Autor: Matija KraljPhoto: H. Maier, arhiva Skijanje.hr 

Hermann Maier ipak na Headu!

Nakon što se već činilo kako je konačna odluka "pala" te kako će Hermann Maier i u budućnosti ostati vjeran Atomicu, austrijski Internet portali danas službeno objavili kako je Austrijanac ipak dogovorio sve detalje vezane uz pristupanje Headu!

Sukladno tim informacijama, Hermann Maier odlučio se na prijelaz na kompletni paket Heada, koji uključuje kako skije, tako i pancerice te vezove ovog poznatog proizvođača.

Donedavno "sigurna" varijanta s Maierovim ostankom na Atomic skijama s Lange pancericama i konačno je tako otišla u povijest, a Hermann Maier pod Headovom "kapom" pridružit će se Bode Milleru, ali i primjerice Marcu Buechelu iz Liechtensteina, Švicarcu Ambrosi Hoffmannu ili reprezentativnim kolegama Hansu Gruggeru te Andreasu Buderu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 188061
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr