SKIJALIŠTA

»

AUSTRIJA

16.04.2013.      

Autor: Skijanje.hr

 

Obertauern: "Lov na blago" nadolazeće subote

"Najveća austrijska potraga za blagom" - "Das Gamsleiten Kriterium" - u Obertauernu se po sedmi puta održava nadolazeće subote.

19. i 20. travnja Obertauern je mjesto za odličnu zabavu za sve još uvijek željne snježnih dogodovština. Od 20 do 24 sata u petak, 19. travnja, bit će se moguće prijaviti, a u subotu, 20. travnja, od 11 do 13:30 sati na "Gamsleitenu 2" u Obertauernu kreće i novi krug potrage za vrijednim nagradama, među kojima se i 2013. godine kao prva nagrada ističe "ganc novi" BMW X1 automobil.

Za one koji to još iz prijašnjih godina ne znaju - Gamsleiten Kriterium nagradno je natjecanje čiji je princip ukratko slijedeći: na "Gamsleiten 2" stazi u snijeg su zakopane škrinjice s blagom. Svaka škrinjica je zapečaćena i skriva u sebi cedulju s nagradom. Potrebno je pronaći i rukama i samo od organizatora dozvoljenim pomagalima (bez korištenja dodatnih alata ili npr. pasa) iskopati blago iz snijega i tako osvojiti jednu od bogatih nagrada koja se skriva unutra.

Pravo sudjelovanja u igri imaju svi stariji od 14 godina. Pri čemu maloljetnici za sudjelovanje trebaju posebnu dozvolu roditelja. Pronađene zapečaćene škrinjice s blagom otvarat će se javno u subotu od 16:30 sati. A svi preostali važni detalji pravila za sudjelovanje dostupni su na njemačkom jeziku u pripadajućem .pdf dokumentu.

Das Gamsleiten Kriterium - prijavnica i uvjeti sudjelovanja (.pdf)

Podsjetnik na "Gamsleiten Kriterium" 2012. pronaći možete i u priloženom videu. Dok su sve dodatne informacije dostupne i na samim službenim Internet stranicama skijališta.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 233320
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr