Skijanje.hr

18.04.2011.      

Autor: Goran Razić 

U Austriji još uvijek mnoštvo otvorenih skijališta

Proljeće ipak nije značajnije narušilo planove Austrijanaca o trajanju skijaške sezone. Osim glečera, još uvijek je otvoren značajan broj skijaških staza na nama bližim skijalištima.

Gledajući samo Korušku i Salzburg još uvijek je moguće skijati na Turracher Höheu i Obertauernu, koji će po starom dobrom običaju svoje staze zatvoriti tek 01.05. Moguće je skijati u na nekoliko skijališta u sklopu Ski Amadea, primjerice u Flachau, Wagrainu, Zauchensee - Flachauwinklu, Planaiu ili recimo Sportgasteinu. Na svakom od navedenih otvoreno je barem 5 ili 6 skijaških staza, a visina snijega iznosi od 30 do 90 cm, pretežno starog umjetno napravljenog snijega.

Gledajući još malo bliže, moguće je skijati i na Katschbergu, koji sezonu planira zatvoriti 25.04., isto kao i nešto udaljeniji Kitzbühel (naslovna). Za one navikle na tradicionalna hrvatska skijaška utočišta spomenimo kako je i Nassfeld još uvijek otvoren, stoga iskoristite posljednju priliku skijanja na nešto nižim nadmorskim visinama. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2022.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1731865
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Sport-IT
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr