SKIJALIŠTA

»

AUSTRIJA

28.11.2012.      

Autor: Skijanje.hr

 

Austrija: Nalet zime već od ove noći

Hladna fronta, koja će krajem tjedna zahvatiti i Hrvatsku, Austriji bi već od sutra trebala donijeti obilnije snježne padaline.

Najnovijem razvoju događaja najviše se vesele na austrijskim skijalištima na kojima, zbog trenutne 'južine', umjesto bijele još uvijek velikim dijelom dominira zelena boja. Te je većina otvaranja sezone već pomaknuta s nadolazećeg vikenda na onaj tjedan kasnije.

Pravi nalet zime u Alpama se očekuje od sutra. Već ove noći snažne višesatne snježne padaline trebale bi zahvatiti Vorarlberg. Tijekom sutrašnjeg dana obilan snijeg očekuje čitavu sjevernu stranu Alpa. A najveće količine novonapadalog snijega očekuju se u zapadnim dijelovima. Najkasnije do petka obilan snijeg stiže i do juga Austrije.

I dok će tijekom vikenda snijeg još u Austriji s prekidima nastaviti padati, neki dugotrajniji snježni nalet ovoga se puta ne očekuje. Ipak, za zaljubljenike u austrijske ski centre imamo i jako dobre vijesti - visokih temperatura poput onih trenutnih po prolasku hladne fronte koja sada stiže više ne bi trebalo biti. A ne preniske, ali dovoljno niske temperature trebale bi Austrijancima napokon omogućiti i jaku uporabu prebogate 'artiljerije' snježnih topova na skijalištima, javlja danas ORF.  

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 28. studenog 2012.   20:44h

    Član od:
    07.03.2009.

    Mjesto:
    Hrvatska, Zagreb

    padaj, padaj, snježiću...

    :)
  • Objavljeno: 28. studenog 2012.   14:36h

    Član od:
    03.12.2004.

    Mjesto:
    Hrvatska, Čakovec

    Molimo se da tako i bude............

Prikazano 2 od 2 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 169116
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr