SKIJALIŠTA

»

AUSTRIJA

14.04.2014.      

Autor: Skijanje.hr

 

Austrija: Veliki val zatvaranja na Uskrsni ponedjeljak

I uz poprilično povoljne uvjete za proljetno skijanje trenutno na većini staza, brojna austrijska skijališta idući bi vikend te ponedjeljak trebala upisati kao posljednji ili jedan od posljednih dana rada u "zimskom modu".

Lista skijališta koja 21. travnja imaju u planu kao posljednji dan rada uistinu je duga i impresivna, a na toj su listi, primjerice, i Bad Gastein/Bad Hofgastein, Flachau, Gerlos - Zillertal Arena, Großeck - Speiereck - Mauterndorf, Hauser Kaibling/Schladming, Heiligenblut - Grossglockner, Katschberg, Nassfeld, Saalbach - Hinterglemm, Zauchensee - Flachauwinkl.

Serfaus - Fiss - Ladis svoje staze ima u planu zatvoriti dan kasnije, Schladming/Planai još dan kasnije, u srijedu, 23. travnja.

Nedjelja, 27. travnja, prijavljeni je datum zatvaranja za Kühtai, Lech/Zürs, St. Anton. Četvrtak, 1. svibnja potom za Kitzbühel - Kirchberg, Turracher Höhe, a do nedjelje, 4. svibnja, u radu bi trebali ostati Ischgl, Obergurgl-Hochgurgl, Obertauern i Sölden.

Svi ovi datumi okvirne su prirode u smislu istinskog zatvaranja staza, no za očekivati je da prevelikih odstupanja od zacrtanih datuma ipak ne bi trebalo biti.    

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 246699
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr