NATJECANJA

»

SKIJANJE

24.03.2012.      

Autor: Matija Kralj 

Beat Feuz sa Salomona na Head

Kompletiran je za sada najzvučniji transfer po pitanju promjene proizvođača/dobavljača skijaške opreme uoči sezone 2012/13.

Beat Feuz povukao je iz čisto sportskog aspekta upitan, no financijski zasigurno vrlo isplativ potez. Zamijenivši nakon uvjerljivo najuspješnije sezone karijere svoje dosadašnje Salomon skije onima marke Head.

Potez je iz čisto sportskog aspekta upitan utoliko što skijaši u pravilu nikada ne mijenjaju opremu osjetljivu poput skija, pancerica i vezova tik po završetku rezultatski iznimno uspješne sezone. No Feuz se uzda u činjenicu da za iduću sezonu ionako svi proizvođači na neki način iznova kreću od nule. I to zbog dogovorenih promjena gabarita skija. A marketinški interes Heada sasvim je jasan budući da im je nakon umirovljenja Didiera Cuchea trebala nova velika zvijezda na švicarskom tržištu. Bolju zamjenu od Feuza, na taj način gledano, teško da su trenutno uopće mogli pronaći.

Sasvim je zanimljivo kako je Feuz posao s Headom zgotovio zapravo iz bolničkog kreveta. Gdje se trenutno nakratko nalazi poslije operacijskog zahvata kojim mu je otklonjen krajem sezone bolni odlomljeni komadić kosti u koljenu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4718651
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr