NATJECANJA

»

SKIJANJE

05.06.2012.      

Autor: Goran Vukelić 

Werner Heel zamijenio Head Atomicom

Talijanski spustaš nezadovoljan napušta Headov tim.

Nakon dvije godine provedene na Headovim skijama, Werner Heel prelazi na Atomic. Talijanski specijalist za brze discipline odluku je donio pod utjecajem loših rezultata koji ga prate posljednje dvije godine otkako je Rossignol zamijenio Headom.

Heel je 2010. završio treći u spustaškom poretku, dvije godine ranije je bio peti, dok je 2009. na kraju sezone u superveleslalomu bio drugi. U sezoni koja je završila u ožujku ove godine potpuno je potonuo – u spustu je završio tek na 45. mjestu poretka, a u superveleslalomu na 35. poziciji.

"Sve je izgledalo idealno", prisjeća se Talijan potpisivanja ugovora prije dvije godine. "Došao sam u izniman tim, među poznate kolege, potpisao sjajan ugovor i bio pun motiva. S Headom sam probao sve što je bilo moguće da pronađem pravi 'set-up' materijala. Nažalost, nismo uspjeli. Ipak, ne želim krivicu svaliti samo na materijal. Za rezultatski su fijasko krivi i moja nedovoljna tjelesna i mentalna priprema."

"Proljetos sam odradio puno testova i odabrao Atomic kao materijal koji mi najviše odgovara. Drago mi je da ću uz sebe imati Ernsta Habersattera, iskusnog servisera. Da li je ovo sada dobar odabir? Vidjet ćemo sljedeće sezone"
, zaključuje Heel.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 7357
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr