MAGAZIN

»

ZANIMLJIVOSTI

07.10.2014.      

Autor: Skijanje.hr

 

Alpski turizam: Svako šesto "bookiranje" mobilno

Smartphonei i tableti sve više nezaobilazni faktor pri rezervaciji odmora u Alpama.

S vrlo zanimljivim informacijama o mobilnom "bookiranju" odmora u Alpama svježe su izašli administratori Tiscover.com portala, portala koji u svojoj ponudi nudi preko 25.000 najraznovrsnijih smještajnih varijanti širom alpskog područja. A te informacije kažu kako njihov svaki četvrti posjetitelj portalu danas već pristupa mobilno, a svako šesto "bookiranje" zimskog, ili ljetnog, odmora u Alpama kod njih se realizira putem smartphonea ili tableta.

Veliki je ovo skok od čak 50 posto u odnosu samo na prošlu godinu. Nizozemci i Talijani u postotku od čak 40 posto danas već Tiscover.com portalu pristupaju mobilnim putem. Dok su, za sada, po ovom pitanju najsuzdržaniji Nijemci, koji isto čine u postotku od 20 posto.

Na razini EU sve se više približavamo postotku od 50 posto stanovništva koje posjeduje smartphone ili tablet. A 90-ak posto tog stanovništva svoj smartphone ili tablet koristi za pristup Internetu. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 280516
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr