MAGAZIN

»

ZANIMLJIVOSTI

11.12.2006.      

Autor: Goran RazićPhoto: Sielok.hu, Zo.is, Destinacije.com  

Ski show u Boćarskom domu!

U subotu 16.12.2006., od 09 do 17:30 h, u Boćarskom domu u Zagrebu, održat će se prvi ski show na ovim prostorima!

U organizaciji Jutarnjeg lista, u Boćarskom domu u Zagrebu, održat će se prvi ski show u Hrvatskoj. Na sajmu će biti predstavljena većina tvrtki koja je direktno povezana sa skijanjem u Hrvatskoj; od ski servisa, trgovina, agencija, zastupnika opreme pa sve do reprezentacije i medija. U suradnji s Hrvatskim skijaškim savezom bit će predstavljen kompletan program ovogodišnje utrke Snježne kraljice na Sljemenu, a posjetitelji će moći mijenjati, prodavati ili pak kupovati rabljenu skijašku opremu. Dođite dovoljno rano sa svojom opremom, jer je broj mjesta u dvorani boćarskog doma ograničen!

Ideja organizatora je da ovakav uvod u skijašku sezonu postane tradicionalan, a ovaj pilot projekt najbolje će pokazati kvalitetu zamisli. U izložbenom prostoru svoj rad moći će prezentirati nekolicina tvrtki, a 27,5 kvadratnih metara, s koliko raspolaže gotovo svaki učesnik, trebalo bi biti dovoljno za dostojno prezentiranje.

Ono na što želimo skrenuti pažnju je štand magazina Skijanje.hr, na kojem su dobrodošli svi prisutni. Na štandu ćete moći zaviriti u kataloge opreme, porazgovarati o skijaškim destinacijama, opremi i skijanju općenito. Također, na licu mjesta moći ćete dobiti promotivne materijale (naljepnice Skijanje.hr, pogodne za kacige, automobile, skije i sl.), a moći ćete kupiti i Skijanje.hr majice, čija prodaja inače ide isključivo putem narudžbi. Na štandu ćemo se potruditi biti dobri domaćini svim posjetiteljima, a pripremili smo i jedan mali show u prijepodnevnim satima, čija tema će ostati mala tajna.

Svakako posjetite ski show i budite dio ove zanimljive skijaške priče. Dobro došli na sajam i na štand magazina Skijanje.hr! Vidimo se u subotu 16.12.! Ulaz je besplatan!

Detalje možete pročitati na web stranici ski showa.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 321330
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr