MAGAZIN

»

ZANIMLJIVOSTI

21.04.2009.      

Autor: Goran Razić 

Skijanje.hr rođendanski party!

5 godina rada je za nama, to vrijedi proslaviti. SnowQueenTrophy duo DJ Phat Phillie i Nenad Pavlica garantiraju dobar provod na velikom Skijanje.hr partyu. Movie Pub, 16.05.2009. u 20:30 h. Ne propustite!

-.--.-Sve skijaše, bordere, natjecatelje, rekreativce, sanjkaše, graditelje snjegovića i sve ostale snjegoljupce pozivamo da nam se pridruže na velikoj proslavi koja nam se polako, ali sigurno bliži. Magazin Skijanje.hr ove sezone obilježio je 5 godina vrlo produktivnog rada, a za koji su zaslužni svi, kako novinari, tako i čitatelji, sponzori, sportaši, rekreativci, žičničari i svi ostali koji žive od snijega, ili za njega žive.

Upravo zato organiziramo veliki rođendanski Skijanje.hr party, koji će se održati u subotu 16.05.2009. s početkom u 20:30 sati u The Movie Pubu u Zagrebu, Savska cesta 141. Ovaj događaj ujedno će obilježiti i svojevrstan kraj skijaške sezone 08/09, a termin se poklapa točno uoči velikog testa skija magazina Skijanje.hr, koji će se tradicionalno održati na Hintertuxu od 20. do 24.05.2009.

-.-Skijanje.hr-.-Kako nije riječ o običnom partyu dat ćemo vam mamac, u nadi kako će on biti kap koja će preliti čašu i pokrenuti vas da dođete u što većem broju. Zahvaljujući našim sponzorima ovogodišnja velika godišnja anketa "Najboljih od najboljih" u sezoni 2008/2009., postala je nagradna, a rezultati ankete bit će objavljeni tijekom partya. Osim dobre glazbe i atmosfere, za koju će biti zadužen isprobani tandem sa sljemenskog SnowQueenTrophya DJ Phat Phillie i Nenad Pavlica, voditelj s Radija 101 i član popularne "Zločeste djece", svi gosti koji dođu u Skijanje.hr majicama ili kapama (bilo koje generacije) imat će pravo na besplatnu hranu i piće.

Dođite i družite se sa ostalim skijašima i borderima, poznatima i nepoznatima, te nazdravite našoj kratkoj, ali bogatoj prošlosti te ambicioznoj budućnosti, u koju idemo zajedno...

Ako niste još glasali u velikoj godišnjoj nagradnoj anketi, požurite i glasajte što prije, čeka vas gotovo 100 vrijednih nagrada!! Nakon toga, ne očekujemo ništa manje nego da si oslobodite termin i 16.05. provedete s nama, sigurni smo da vam neće biti žao!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1655538
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr