MAGAZIN

»

ZANIMLJIVOSTI

17.12.2015.      

Autor: Skijanje.hr

 

V. dom na Platku osvježen čeka početak sezone

Nakon jesenske pauze Veliki dom na Platku ponovo otvara svoja vrata

Kako na Platku postoje jedino dva ugostiteljska objekta u kojima je moguće objedovati tijekom skijaškog dana, te isto tako i prespavati, zatvaranje jednog od njih bila bi velika šteta za sve posjetitelje Platka. Veliki dom, nakon kraće pauze, u novu sezonu ulazi s novim vlasnikom.

-.--.-

Na nedavno raspisanom natječaju za novog koncesionara Veliki dom na Platku od ove je jeseni u rukama tvrtke Platak d.o.o. Novi koncesionar je pauzu u radu iskoristio kako bi renoviralo glavni ulaz, recepciju, restoran, kafić, sanitarne čvorove te prostranu terasu.

Otvorenje Doma će biti u subotu 19.12. od 9 ujutro, a cijeli dan će posjetitelje čekati piće dobrodošlice i pokoji zalogajčić. Za božićni vikend iz Velikog doma pozivaju svu djecu (i one koji se tako osjećaju) na fotografiranje s Djedom Božićnjakom.

Također, trenutno je aktualna i nagradna igra u kojoj se traže najbolje fotografije s Platka. Nagrade uključuju vikend za dvije osobe na Platku za prvo mjesto te ručak od 3 slijeda za 2 osobe za drugo i treće mjesto. Detalje potražite na njihovoj facebook stranici.

-.--.- 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4080385
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr