MAGAZIN

»

ZANIMLJIVOSTI

15.11.2004.      

Autor: Željko Mihalić 

Održan Ski - party u Saloonu

Zagrebačka diskoteka Saloon ugostila je prvi ski party. Saznajte kako nam je bilo

U organizaciji Vašeg omiljenog portala te pod pokroviteljstvom sponzora Žuti Mačak i Turbo Sporta u petak, 12.11.2004. održan je prvi ski party u popularnoj zagrebačkoj diskoteci Saloon.

Pred oko 600 posjetitelja u dobroj atmosferi, možemo reći da smo, s obzirom da je jedan ovakav događaj organiziran po prvi put, doista zadovoljni i posjetom i organizacijom.

Posjetitelji su mogli uživati u projekcijama ski filmova, prezentacijama nekih skijaških artikala, prezentaciji sobnog ski simulatora te sudjelovati u nagradnoj igri, svojevrsnoj varijanti paralel-slaloma.

Cijeli je događaj i dosta dobro medijski popraćen pa smo tako imali priliku susresti novinare i snimatelje OTV, Z1 televizije, Obiteljskog radija, HRT 2 itd. Zahvaljujemo se na posjeti članovima raznih ski klubova, GSS, predstavnicima raznih ski shopova te posebice ljudima koji su došli izvan Zagreba. Posebno nam je drago pohvaliti se posjetom g. Borisa Strela iz Slovenije bivšeg poznatog natjecatelja bivše države u svjetskom kupu te brončanog sa svjetskog prvenstva u Schladmingu 1982. s kojim smo dogovorili i razne vrste suradnje na raznim područjima.

Osim dolaska nove snježne sezone imali smo još jedan dodatni razlog za slavlje; naime, u posljednjih nekoliko dana odobrena nam je i domena www.skijanje.hr pa ćete nas uskoro čitati na toj domeni.

Što se tiče atmosfere, dojma smo da je bila vrlo dobra, gužva nije bila prevelika, no svjesni smo da ćete možda imati primjedbi na izbor muzike od strane D.J. koji je usprkos svim našim dogovorima i intervencijama, po našem skromnom mišljenju, demotivirao ljude da se još više opuste i zabave.

Sve u svemu nadamo se da ste se zabavili, i evo zajedno s nama dozvali prve pahulje snijega nad Zagrebom i da se vidimo nekom sljedećom prilikom,koje će ndamo se, postati tradicija, ne samo u Zagrebu nego i u ostalim skijaškim gradovima u Hrvatskoj, posebice Rijeci koja također ima jako puno skijaša.

Zahvaljujemo se svim snowboarderima i skijašima koji su se odazvali našem pozivu i - vidimo se na snijegu!

Urednici ski/board portala www.skijanje.hr

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 330603
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr