NATJECANJA

»

SKIJANJE

14.05.2012.      

Autor: Matija Kralj 

Schild i Raich i nadalje uz Atomic

Austrijski super-uspješni skijaški par Marlies Schild - Benjamin Raich donio zajedničku odluku o produženju ugovora s Atomicom.

I Raich i Schild svojevrsnim zaštitnim licima Atomica ostaju i u iduće dvije sezone. Što znači da će na Atomic skijama odraditi i za njih domaće Svjetsko prvenstvo u Schladmingu 2013. baš kao i Zimske olimpijske igre u Sočiju 2014.

Pretjeranog razloga za promjenu opreme nakon sezone 2011/12. kod Schild i Raicha zapravo i nije bilo. Marlies Schild sa šest je pobjeda te uz dva treća mjesta kao najboljim rezultatima suvereno osigurala svoj sveukupno četvrti mali Kristalni globus slalomske pobjednice Svjetskog kupa. Dok je Raich u sezoni 2011/12. 25. veljače na superveleslalomskoj utrci u Crans-Montani stigao do svoje prve pobjede u brzim disciplinama na najvišoj profesionalnoj razini ikada. U Adelbodenu je stao i na drugu stepenicu pobjedničkog podija u veleslalomu, dok je još jedno treće mjesto osigurao i na superveleslalomu Crans-Montane voženom 24. veljače.

Da Schild i Raich 'obiteljski' snažno ostanu povezani s Atomicom dodatno se još pobrinula i mlađa sestra Marlies Schild, Bernadette, koja je također odlučila produžiti svoj ugovor s ovim austrijskim proizvođačem ski opreme.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 152220
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr