Skijanje.hr

SKIJALIŠTA

»

AUSTRIJA

25.04.2013.      

Autor i foto: Skijanje.hr

 

Odlični uvjeti na austrijskim ledenjacima

U svibanj pa i u lipanj uz skijanje u odličnim snježnim uvjetima definitivno će se i ove sezone moći ući na austrijskim ledenjačkim odredištima.

Sjajni uvjeti vladaju tako na najvišem ledenjaku Tirola, na Pitztalu, gdje snježna podloga mjeri još uvijek od 294 cm na 2.840 sve do 421 cm debljine na visini od 3.440 mnv. Svi liftovi su u radu, a skijanje na Pitztalu moguće je sve do 12. svibnja.

Stubai ledenjak trenutno također nudi 260 cm snježne podloge. A rad Stubai ledenjaka u planu je sve do 20. svibnja. 261 cm snijega mjeri se i na Rettenbach ledenjaku ponad Söldena. Uz ledenjačko skijanje ondje u planu do 5. svibnja.

S trenutnih 250 odnosno 210 cm snježne podloge u lipanj će sa svojim ski pogonom u radu ući i Kitzsteinhorn odnosno Kaunertal ledenjak. Za proljetno skijanje na austrijskim ledenjacima tu je uvijek i Hintertux. Dok će Mölltal ledenjak (naslovna fotografija), na kojem baš tijekom ovih dana treninge brzih disciplina odrađuju i Ivica Kostelić i Natko Zrnčić-Dim, s podlogom od 410 cm snijega raditi, poput Pitztala, do 12. svibnja. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2021.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1354946
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr