MAGAZIN

»

ZANIMLJIVOSTI

18.04.2012.      

Autor: Skijanje.hr

 

Novo izdanje 'lova na blago' u Obertauernu

I ove godine u Obertauernu se tradicionalno organizira "najveći austrijski lov na blago u snijegu".

Riječ je, naime, o "Gamsleiten Kriterium" događanju koje se i 2012. održava na istinskom 'zaštitnom znaku' Obertauerna - skijaškoj stazi Gamsleiten 2. A najsretnijim sudionicima omogućuje da dođu u posjed uistinu vrijednih nagrada. Od kojih se ove godine osobito ističu BMW X1 automobil, BMW Cruise Bike 2012, Mountain Bike Giant Trance X3, jednogodišnja zaliha Gösser piva ili pojedini kuponi za kraće putne aranžmane. 

Gamsleiten Kriterium Party i izvlačenje startnih brojeva na rasporedu su 20. travnja. Dok je sam 'lov na blago' na rasporedu 21. travnja. 

Princip igre je sljedeći: na Gamsleitenu 2 bit će zakopane u snijeg škrinjice s blagom. Svaka škrinjica je zapečaćena i skriva u sebi cedulju s nagradom. Potrebno je pronaći i iskopati rukama (bez korištenja dodatnih alata) blago iz snijega i tako osvojiti jednu od bogatih nagrada koja se skriva unutra. Pravo sudjelovanja u igri imaju svi stariji od 14 godina. Pri čemu maloljetnici za sudjelovanje trebaju posebnu dozvolu roditelja. A svi preostali važni detalji pravila za sudjelovanje dostupni su na njemačkom jeziku u pripadajućem .pdf dokumentu ispod ovog teksta.

U Obertauernu trenutno još uvijek vladaju sjajni uvjeti za skijanje. A skijanje je sasvim izvjesno sve do 1. svibnja.

'Lov na blago' - Obertauern (.pdf)

Video-prilog s posljednjeg izdanja 'lova na blago' u Obertauernu:

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 118363
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr