SKIJALIŠTA

»

AUSTRIJA

10.10.2015.      

Autor: Ivan Kašuba 

Kitzbühel otvara već ovaj mjesec

Kao jedan od apsolutno prvih neglečerskih skijališta, 'KitzSki' je svoj start u novu zimsku sezonu najavio već za 24.10.

Prvoga dana skijaške sezone u radu će tako biti Panoramska gondola i četverosjed Resterkogel. Ako je suditi po dosadašnjim iskustvima, Kitzbühelu je ovo već prešlo u tradiciju, jer već unazad par godina moguće je skijati na spomenutom vrhu već krajem listopada.

Za taj uranjeni užitak na snijegu, žicare Kitzbühel napravile su takozvanu "Resterhöhe Special" cijenu, koja iznosi za djecu 10, mlade 16, a odrasle 32,50 eura.

Zima je pred vratima. Hladna fronta u zadnjih nekoliko dana donijela je obilje snijega na glečerima, no i niza skijališta nisu ostala zakinuta za poneku pahulju.

Nakon ovoga će biti zanimljivo hoće li možda Schladming skinuti Kitzbühelu prvijenac sa svojim Märchenwiesebahnom, koji se također proteklih sezona krajem listopada znao otvoriti za skijaše i bordere. Tu nikako ne smijemo zaboraviti niti Obergurgl, čiji je svečani opening najavljen za 12.11.

Odgovor na to znat ćemo uskoro, a do tada valja napomenuti kako je skijanje u Austriji za sada moguće na Mölltaleru, Kitzsteinhornu, Hintertuxu, Stubaiu, Söldenu, Pitztalu i Kaunertalu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 308552
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr