MAGAZIN

»

ZANIMLJIVOSTI

29.05.2012.      

Autor: Skijanje.hr
Foto: Darko Strosser

 

'Bijelom noći' Ski klub Zagreb obilježio kraj sezone

Tradicionalna 'bijela noć' Ski kluba Zagreb u hotelu Westin obilježila je završetak skijaške sezone.

Uz prisustvo Ivice Kostelića, i Ivičine djevojke Elin, na ovom tradicionalnom zatvaranju sezone Ski kluba Zagreb prisutni su bili i mnogobrojni članovi kluba te gosti poput Natka Zrnčić Dima, Stanislava Markulina, Joje i Daga Modrića, Dijane Jelinek Marazza, Vesne Puljić, Maje Zrnčić, Mihajla Dima, Vladimira Mihaljevića, Salka Sefića i Hrvoja Lovoševića.

Večer Istinskih ljubitelja skijanja otvorio je Oliver Dragojević prekrasnim pjesmama uz sastav Telefon Blues Band. Atmosferu je posebno podigla voditeljica Astrid Werbolle najavom nastupa Ivice Kostelića koji je prisutne oduševljavao gitarom izvodeći rock’n’roll hitove.

U sjajnoj atmosferi koju je priredio Ivica sa srcem je zaplesala i Janica Kostelić. Ne bi tu bilo ništa neobičnog da Janica nije operirala koljeno i zapravo plesala pomoću štaka.

Ivica je u konačnici na dar dobio sliku akademskog slikara Stjepana Hajduka, a noć je završila nadahnutim nastupom glumice Renate Sabljak koja je svojim pjevanjem ostavila prisutne bez daha.

Nekoliko fotografija s događanja donosimo vam i u fotogaleriji priloženoj uz tekst.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2023.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 9105947
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr