29.03.2012.      

Autor: Matija Kralj 

Zagreb - Celje u nedjelju opet na Sljemenu

I 2012. godine, ovoga puta na Sljemenu, održat će se tradicionalni, već 77. skijaški dvoboj gradova Zagreba i Celja.

Reprezentacija Zagreba dvoboj dočekuje "nikada spremnija", kako poručuju iz Zagrebačkog skijaškog saveza. A svi zaljubljenici skijaškog sporta koji se u nedjelju otpute na Sljeme s hrvatske će strane tradicionalno na djelu moći vidjeti Ivicu Kostelića, Janicu Kostelić, Antu Kostelića, zatim zagrebačke hrvatske ski reprezentativce Natka Zrnčić-Dima, Tina Širokog, ali i mlade reprezentativne snage budućnosti poput Tamare i Filipa Zubčića. Baš kao i najstarijeg zagrebačkog natjecatelja Stanislava Markulina te preostale skijaške "Zagrepčance" po kategorijama od onih najmlađih do najstarijih.

Ovo natjecanje tradicionalno dolazi kao svojevrsna kruna skijaške sezone te prvenstveno prigoda za odlično druženje sa sportskim prijateljima iz Slovenije. Cijelo natjecanje kreće od 9:00 h. Dok u Zagrebačkom skijaškom savezu nisu zabrinuti niti za trenutno stanje već dobrano omekšane sljemenske snježne podloge.

Proglašenje ukupnih pobjednika održat će se od 13:00 h ispred restorana Vidikovac na Sljemenu. A nagrade najuspješnijima dodijeliti bi trebao predsjednik Skupštine grada Zagreba Davor Bernardić.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2023.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 7079433
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr