MAGAZIN

»

ZANIMLJIVOSTI

04.04.2013.      

Autor: Skijanje.hr

 

Luža 008 za vikend na Krvavcu

Tradicionalnim adrenalinskim natjecanjem na Krvavcu se i ove godine tradicionalno obilježava prijelaz iz zime u toplije dane koji slijede.

Natjecanje u vožnji skijama ili snowboardom preko pravog bazena, na Krvavcu se održava već tradicionalno, na predjelu Plaža. Cilj je da natjecatelj prođe cijeli vodeni dio, ali da pri tome pokaže i nekakav trik, akrobaciju ili ludoriju.

Luža započinje u subotu, od 13:00 sati s treningom koji nije obavezan, ali je preporučljiv. Prije nastupa potrebno je platiti startninu od 20 eura, preuzeti startni broj te potpisati izjavu o sudjelovanju na natjecanju na vlastitu odgovornost. Dok samo nedjeljno natjecanje započinje od 10 sati.

Za vrijeme trajanja čitavog natjecanja (i tijekom treninga) obavezno je nošenje kacige te startnih brojeva. A toplo se preporučuje i korištenje neoprena i drugih oblika zaštite te korištenje kreme za sunčanje. Svi natjecatelji pod utjecajem alkohola, psihoaktivnih supstanci te drugih supstanci koje utječu na motoričke sposobnosti bit će onemogućeni u nastupu, i to bez povratka uplaćene startnine.

Prijave na natjecanje moguće su samo na Luži, i to od 12 do 13 sati u subotu te od 8 do 10:30 sati u nedjelju, uz maksimalni mogući broj prijavljenih natjecatelja na brojci 80. Za natjecatelje mlađe od 18 godina izjavu o nastupu na vlastitu odgovornost potpisati moraju odgovorne odrasle osobe. A uoči i nakon natjecanja organizatori garantiraju i odličan provod uz nastupe vrhunskih DJ-eva.

Svi dodatni detalji o ovom u Sloveniji sve popularnijem natjecanju dostupni su i na službenim Internet stranicama natjecanja. A službeni video s prošlogodišnjeg izdanja Luže donosimo vam u prilogu tekstu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 278476
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr