MAGAZIN

»

ZANIMLJIVOSTI

07.01.2013.      

Autor: Vip SQT press/Skijanje.hr

 

CNN uvrstio Zagreb među najvažnija središta Svjetskog kupa

Skijašku atmosferu u Zagrebu tijekom utrke muškog slaloma na Sljemenu ove će godine gledateljima diljem svijeta prenijeti i najpoznatija svjetska news televizija CNN International.

Ekipa CNN-a, koja je u nedjelju stigla u Zagreb, snima prilog za emisiju Alpine Edge, posvećenu najpoznatijim skijaškim centrima koji se domaćini utrka Svjetskog kupa. Zagreb se tako našao u društvu francuskog Val d'Isera, švicarskog Wengena i Lenzerheida, te austrijskih skijaških središta Schladminga i Kitzbühela.  

CNN je snimio navijačku atmosferu na Sljemenu, utrku skijaških legendi te organizacijsku pozadinu cijelog događaja. Najvažniji dio reportaže iz Zagreba je razgovor s Janicom i Ivicom Kostelićem o njihovim skijaškim počecima i zajedničkom treningu, koju ekipa CNN-a snima danas na Sljemenu.

-.-vip sqt press-.-
 
Program CNN-a dostupan je u gotovo svim zemljama svijeta, pa će priča o Zagrebu kao jednom od vodećih središta Svjetskog kupa stići do više od 250 milijuna kućanstava na svim kontinentima.

Prema podacima Međunarodne skijaške federacije (FIS), sljemenske utrke su po svim parametrima među najgledanijim utrkama Svjetskog kupa. TV prijenos ženskog slaloma održanog u petak išao je u 20 zemalja Europe, Sjeverne Amerike i Azije, a snimke, vijesti i reportaže u još 50-ak zemalja svijeta. Mušku utrku koja se vozila u nedjelju prenosile su TV postaje u 25 zemalja svijeta, te Eurosport Europe, Eurosport Asia i ESPN Latin and South America.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 08. siječnja 2013.   07:01h

    Član od:
    26.10.2007.

    Mjesto:
    Hrvatska, Zagreb

    Još u prijenosu glupača Nevena, u razgovoru s ministrima, kaže da zašto Hrvati moraju ići van skijat kada imamo ovakve ljepote u Hrvatskoj. Izgleda da mi živimo u nekom paralelnom svijetu!!
  • Objavljeno: 07. siječnja 2013.   23:51h

    Član od:
    06.01.2007.

    Mjesto:
    Hrvatska, Zagreb

    Potpuno se slažem!

  • Objavljeno: 07. siječnja 2013.   23:40h

    Član od:
    09.11.2006.

    Mjesto:
    Hrvatska, Karlovac

    Lijepo, čestitke organizatorima na sjajno obavljenom poslu, no u Val d'Isereu, Wengenu, Schladmingu, Kitzbuehelu ljudi mogu izvrsno skijati već 2 mjeseca, a na Sljemenu padne 70 cm snijega, a žičara nema atest... Hrvatska...
    Prošla je još jedna utrka, slika je obišla svijet, a ja slijedeći tjedan odoh obići Francusku jer ću se tamo baš lijepo naskijati, nažalost tamo će nam morati i dijeca jer u Hrvatskoj nemaju gdje skijati, čak i da ima snijega nijedna žičara ne radi...

Prikazano 3 od 3 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 129534
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr