MAGAZIN

»

ZANIMLJIVOSTI

27.12.2013.      

Autor: Skijanje.hr

 

Dvaput preživio lavinu u istom danu

Njemački skijaš dvaput bio zatrpan lavinom i preživio.

Neimenovani njemački skijaš preživio je dvije lavine u istom danu, piše austrijski mediji. Dok je skijao izvan staza u Montafonu, 53-godišnjaka je zatrpala lavina do grla. Spasitelji su već bili na putu kada se skijaš uspio osloboditi i na jednoj skiji koju je uspio izvući nastaviti spust u dolinu.

No, tada ga je zadesila i druga lavina koja ga je potpuno zakopala. Srećom, spasitelji su već bili blizu te su ga na vrijeme oslobodili snježnog zagrljaja. Prošao je bez ijedne ozljede, samo što je u drugoj nesreći izgubio i drugu skiju.

Na većini alpskih skijališta je posljednjih dana oglašena visoka opasnost od lavina zahvaljujući obilnim snježnim padalinama koje su na pojedinim mjestima donijele do 2 m snijega. Zato, oprez!

 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1277822
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr