NATJECANJA

»

SKIJANJE

06.01.2015.      

Autor: Skijanje.hr

Foto: US Ski Team

 

Sölden: Dva američka skijaša poginula u lavini

Američki skijaši Ronnie Berlack i Bryce Astle poginuli u lavini nakon treninga u Söldenu.

Dvojica američkih skijaša, Ronnie Berlack (20) i Bryce Astle (19), poginuli su u ponedjeljak u lavini u austrijskom Söldenu. Dvojica mladića bili su dio američke skijaške reprezentacije koja u Söldenu ima svoju europsku trening bazu. Stjecali su iskustvo kako bi se priključili starijim kolegama koji se natječu u Svjetskom kupu.

Prema priopćenju iz Američkog skijaškog saveza, dvojac je bio dio grupe od šestero skijaša koji su se po okončanju treninga spuštali s predjela Gaislachkogel na skijalištu. Izgleda da su skrenuli s označene staze i time prouzrokovali lavinu koja je odnijela živote Berlacka i Astlea. Ostala četvorica su se uspjela spasiti.

"Ronnie i Bryce su bili strastveni skijaši i velike nade američkog skijanja. Svi smo u šoku, ovo je težak udarac za sve nas. Naše su misli s njihovim obiteljima", kazao je predsjednik Američkog skijaškog saveza Tiger Shaw.

 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1658064
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr