MAGAZIN

»

ZANIMLJIVOSTI

30.10.2013.      

Autor: Majda Gregorović Čolović 

Europa vs Sjeverna Amerika

Za sve ljubitelje statistika, ili zabavnih činjenica o skijalištima, Mpora predstavlja jednostavan i zanimljiv grafički prikaz usporedbe europskih i sjevernoameričkih skijališta.

Svi volimo maštati o ovom ili onom skijalištu te njihove značajke (cijene, kilometre i slično) uspoređujemo s drugim skijalištima. I dok se naše usporedbe uglavnom odnose na pojedinačna skijališta, zanimljivo je pogledati što se događa u usporedbi dvaju kontinenata s najviše skijališta.

Pri izradi grafičkog prikaza korišteni su, dakako, podaci širokog interesa poput broja skijališta na oba kontinenta, veličine najvećih skijališta, cijena hrane, pića i ski karata, ali ćete pronaći i neke možda neuobičajene i svakako zanimljive podatke.

-.--.-EU vs NA, Europa protiv sjeverne amerike

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 51147
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr