Skijanje.hr

20.02.2012.      

Autor: Goran Razić

Foto: arhiva Skijanje.hr (Radeševo)

 

Platak u ponedjeljak zatvoren, no od utorka noćno

Još jednom se pokazalo koliko loše vrijeme može napraviti problema Platku. Jak vjetar i novi snijeg ponovno su zatvorili skijalište. No u utorak 21.02. počinje toliko očekivano noćno skijanje.

Otvaranje skijaških staza očekuje se odmah po smirivanju vremena, a najvjerojatnije već u utorak 21.02., sudeći po informacijama iz 'Žičara Platak'. Povoljnije vremenske prilike i novonapadalih 50-ak cm snijega omogućit će konačno otvaranje i noćnog skijanja. 

Noćno bi skijanje tako trebalo s radom započeti u utorak i to u standardnom terminu od 19 do 22 sata. S Platka poručuju kako je još uvijek na snazi sniženi cjenik skijaških karata.  

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 465356
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr