PROIZVOĐAČI

»

ROSSIGNOL

07.02.2005.      

Autor: Goran Vukelić 

Platak: Rossignol test report

Proteklog je vikenda, 05. i 06. veljače, na Platku održana prezentacija i testiranje Rossignol skija za sezonu '05/06.

Protekli sunčani i hladni vikend na Platku svi zainteresirani su mogli iskoristiti za testiranje skija iz Rossignolovog programa za sljedeću sezonu. Zahvaljujući organizaciji Experience shopa iz Matulja po prvi se puta na Platku odvijao jedan ovakav vrlo zanimljiv događaj.
Skijašima su na raspolaganju bili razni modeli koji u proizvodnju kreću sljedeće sezone. Tako su se mogli testirati Oversize 9X i 9S, Oversize 8VS, Zenith Z5 i Z9..., u različitim duljinama.

Uz Rossignolov program, prezentirana je i nova tehnika učenja skijanja – UPS (učenje sa produžavanjem skija) u organizaciji ski škole Carving iz Rijeke. Riječkim ski učiteljima pridružio se i poznati slovenski ski demonstrator i stručni asistent alpskih reprezentacija Sandi Murovec, idejni začetnik tehnike. Kroz neobavezno druženje na stazi, približio je zainteresiranima prednosti nove tehnike učenja.

Pod pomalo zubatim suncem, ugrijani kuhanim vinom, brojni prisutni skijaši pohvalili su inicijativu dvije navedene riječke tvrtke i zaželjeli još ovakvih događaja na Platku koji uskoro otvara stazu Radeševo i za noćno skijanje. Vrlo uspjela marketinška akcija na ovom riječkom skijalištu zasigurno je pridobila još kojeg poklonika ovog francuskog proizvođača.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 220272
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr