PROIZVOĐAČI

»

ROSSIGNOL

01.11.2006.      

Autor: Goran Vukelić 

Rossignolov vjetar u leđa mladoj Mrkopaljki

Vrijedna donacija mladoj skijašici iz Gorskog kotara.

Trgovina i ski servis Experience iz Matulja pored Rijeke poduprla je rad mlade skijašice Veronike Blašković iz Ski kluba Mrkopalj doniravši joj jedan par natjecateljskih juniorskih skija marke Rossignol.

Ovu pomoć 9-godišnja skijašica je zavrijedila prošlogodišnjim naslovom prvakinje Hrvatske u veleslalomu u dobnom uzrastu mlađih cicibanki te ukupnim drugim mjestom u Gorenje CroSki kupu u istom uzrastu. Ove sezone Veronika prelazi u viši dobni uzrast, a cilj je sezonu završiti među prvih 5 skijašica. Prva je utrka na rasporedu sredinom prosinca u Innerkremsu do kada planira skupiti 30 dana treninga na snijegu.

Ski klub Mrkopalj, kao i većina sportskih društava u Hrvatskoj, jedva uspijeva zatvoriti financijsku konstrukciju potrebnu za rad s mladima tako da pozdravljaju ovakve poteze koji će svakako olakšati daljnji rad mlade skijašice.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 53650
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr