PROIZVOĐAČI

»

ROSSIGNOL

24.04.2006.      

Autor: Ante Pašalić 

Rossignol Snowboards postao TTR partnerom!

Najveći svjetski proizvođač skija i snowboarda, Francuski Rossignol, potpisao ugovor sa vodećom svjetskom snowboard organizacijom!

Rossignol Snowboards se potpuno posvetio freestyle snowboardu, još jedan korak kojim dokazuje predanost TTR World Tour-u.

Damien Giraud, Rossignol snowboards team manager, ključna je osoba u Rossignolu za Mathieu Crepela i promociju cjelokupne kompanije, u novoj suradnji sa TTR-om. "To je prirodni napredak, partnerski odnos naše kompanije i TTR-a. Oduvijek smo vjerovali da će TTR tour uspjeti na najispravniji način, kako za promociju sporta, tako i za promociju naših boardera." – izjavio je Giraud.

Dokaz njegovih riječi je i Rossignolov Pro boarder, Mathieu Crepel, koji je osvojio titulu TTR prvaka svijeta! Osobno je dobio i priznanje francuskog predsjednika Jacques Chiraca, za svoja dostignuća u sportu!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4732869
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr