PROIZVOĐAČI

»

ROSSIGNOL

15.02.2006.      

Autor: Goran Vukelić 

Rossignol test vikend na Platku

Na Platku skije iz nove Rossignolove kolekcije za narednu sezonu.

U organizaciji Experience Adventure Sport Shopa iz Matulja te SVS Športa iz Trzina (SLO) naredni će se vikend, 18. i 19. veljače, na Platku održati test Rossignol modela za sezonu 2006/07.

Rossignolov štand bit će postavljen na stazi Radeševo, a test će biti besplatan za sve posjetitelje, dovoljno je imati identifikacijsku ispravu sa sobom.

Također, održat će se prezentacija ski škole Carving iz Rijeke te UPS tehnike za učenje skijanja. Program će upotpuniti živa glazba, DJ-i te još neke atrakcije koje će posjetitelji moći otkriti na licu mjesta.

Od modela, na testu će biti poznati Rossignolovi race i rekreativni modeli, a posebnu će pažnju zasigurno privući modeli s promjenjivim radijusom zasnovani na novoj Mutix tehnologiji.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 221708
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr