PROIZVOĐAČI

»

ROSSIGNOL

26.11.2004.      

Autor: Ante Pašalić 

Thovex prešao u Rossignol

Salomon "popušio" jednog od najboljih nu' school skijaša...

Vijesti iz Francuske javljaju da je jedan od najboljih freeride skijaša, Candide Thovex, službeno prešao iz Salomona u Rossignol. Prije nekoliko godina, napravio je sličnu stvar, prešavši iz Dynastara u Salomon.

"Ne želim okrivljavati nikoga, ali imali smo projekt za razvoj kompletne linije skija, koji se nije dogodio iz više razloga. Bilo je razočaravajuće. Zahvalio bi Lionel Favret na odličnom radu i zahvalio bi ljudima koji rade s njim. Ali danas mi u Rossignolu pružaju mogućnost sudjelovanja i predstavljanja Scratch linije freestyle skija, isto kao i modela za backcountry. To je ono što sam uistinu želio raditi već dugo vremena."

Thovex, navodi da novac nije igrao glavnu ulogu, nego nerazumijevanje Salomona za freestyle liniju skija na kojima je Thovex radio.

Možda i Janica prijeđe u Rossignol ;-)

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 346703
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr