11.10.2005.      

Autor: Elinka Barišić 

Ne propustite Powder Weekend na Hintertuxu

Ukoliko ste u mogućnosti, svakako iskoristite predstojeći vikend pun događanja.

Hintertux od 14. do 16. listopada organizira već tradicionalni "Powder Weekend" - vikend kada se uz brojna događanja očekuju i prve veće količine novonapadalog snijega.

Događanja započinju već u petak, u Fernerhausu, gdje će posjetitelji moći isprobati zaista zanimljivu stvar - skiju sa šest rubnjaka! Sve to bit će začinjeno sa Aprés-Ski i Weißbier (svijetlo točeno pivo, op.a.) tulumima uz cjelodnevne nastupe DJ-a na terasama.

U subotu, uz gore navedene događaje, svakako ne propustite Telemark show, koji je predviđen za 11:30, te predstave sa ski žonglerima i skakanje na trampulinu u Sommerberg areni.

Ukoliko propustite Telemark u subotu, repriza će biti u nedjelju. Baš kao i spomenuti test skije sa šest rubnjaka i velike cjelodnevne tulume.

Hinter sasvim spreman dočekuje ovogodišnji Powder vikend: 100 cm snijega, 38 km otvorenih staza te i nedavno otvoren snowpark.

Također, svi oni koji su bili na ljetnom skijanju, vjerojatno se sjećaju velikih radova na prvoj međustanici, na 2.100m. Tijekom ljeta kompletno se preuredio i dogradio Sommerberg restoran, a svoja vrata posjetiteljima je otvorio početkom listopada. Njih će ovdje dočekati moderan, ali vrlo udoban planinski restoran sa samoposlugom, koji između ostalog ima i kamin s otvorenom vatrom i panoramski pogled na sam glečer.

Spomenimo na kraju i to da prognoza za vikend (barem kako trenutno pokazuju prognostičke karte) izgleda savršeno - sunčano s tek ponekom pahuljom i ugodnim temperaturama oko nule. Zato, predomišljanju nema mjesta. Ukoliko možete, iskoristite ovu priliku!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 539236
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr