15.04.2013.      

Autori: Goran Razić, Goran Vukelić 

VIDEO: Interview s Tanjom Poutiainen u Selcu

Finska skijašica spremno je stala pred kameru magazina Skijanje.hr i prokomentirala svoj oporavak od teške ozljede, stanje u Svjetskom kupu i želje za budućnost.

Selce u travnju. Mirno i tiho, tipično je primorsko mjesto koje čeka ljeto i navalu turista na svoje plaže. U takvim je uvjetima i idealno mjesto za vidanje rana. U tamošnjim Termama Selce, pod budnim okom iskusne dr. Vlaste Brozičević, svoj postupak rehabilitacije obavlja jedno vrlo poznato lice iz Svjetskog skijaškog kupa.

Tanja Poutiainen je u Selce došla po operaciji lijevog koljena, a tešku ozljedu je zaradila pred sam kraj sezone u Ofterschwangu. Poutiainen je ozljeda zatekla praktički u smiraj karijere koja je obilježena s tri mala kristalna globusa, 11 pobjeda u Svjetskom kupu i pet medalja s velikih natjecanja. Simpatična je Finkinja spremno stala pred kameru magazina Skijanje.hr i prokomentirala svoj oporavak od ozljede koljena, ali je usput dala i svoje mišljenje o još nekoliko zanimljivih skijaških tema. Kako gleda na odnose na u Svjetskom kupu, koliko joj je bitna podrška tima i obitelji, kakve šanse imaju tehničari za osvajanje Velikog kristalnog globusa..., sve to poslušajte u priloženom video zapisu.

Interview :: Tanja Poutiainen from Selce (Croatia) from SkijanjeHR on Vimeo.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1723012
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr